Dækskifte Viborg

Dækskift Viborg og hjulskift ViborgDækkene på din bil udgør en stor del af din sikkerhed i trafikken. Er din bil ikke udstyret med de rigtige dæk, kan det forårsage fare for både dig og andre på vejene.

Hos Erik Frandsen Automobiler ApS i Viborg er vi specialister i skift af dæk. Hvad end du har brug for et akut hjulskift eller skal have sommerdækkene skiftet til vinterdæk, står vi klar til at servicere din bil.

Skal vi skifte dæk på din bil?Tlf. 86 67 60 00
E-mail: mail@erikfrandsen.dk

BOOK TID TIL DIN BILHar du tjek på sæsonerne? 

Mange bilister venter for længe med at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk.

Særligt i vinterhalvåret er det afgørende at skifte dækkene i tide, for at du kan færdes sikkert på vejene.

Når temperaturen er over 7 grader, skal din bil udstyres med sommerdæk. Når den falder til under 7 grader, er det blevet tid til at skifte til vinterdæk. 

Husker du at kontrollere dine dækmønstre?

Når dine dæk er ved at være nedslidte, mindsker det først og fremmest din køresikkerhed. Derudover vil det i sidste ende blive en dyr økonomisk udgift for dig at køre med nedslidte dæk, da det kræver mere brændstof af din bil.

Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere om dækkene lever op til lovkravene. Du kan nemt tjekke om det er blevet tid til et skift af dæk ved at kigge på de små slidindikatorer, der er på dine dæk. Indikatorerne vil som oftest være små forhøjninger i dækkene – når de er slidt ned, skal du en tur forbi værkstedet.

Her står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Få styr på lovkravene om hjulskift

Når du færdes på danske veje, er det et krav, at dine dæk har mindst 1,6 millimeter dækmønster tilbage. Det anbefales dog, at du udskifter dem før for den bedste sikkerhed.

Du bør være opmærksom på, at der kan være andre krav, når du rejser udenlands. Orienter dig derfor altid om de udenlandske regler, hvis du har planer om at tage på bilferie – ellers kan du ende med at skulle betale en bøde.

Professionelt dækskifte af dygtige mekanikere i nærheden af Viborg centrum

Dækkene er den eneste kontakt til vejen, når du sidder i din bil. Derfor har de en meget stor betydning for din og andres sikkerhed i trafikken. Hos Erik Frandsen Automobiler ApS har vi stor erfaring med dækskift for vores kunder i 8800 Viborg og omegn.

Vi kan altså hjælpe dig med dit forestående dækskifte, så du kan køre sikkert videre på vejene igen. På vores værksted møder du erfarne og dygtige mekanikere, der altid står klar til at give dig en effektiv og personlig service samt rådgivning.

Nye dæk er en fordel af flere årsager. Ikke nok med at du er sikret et langt mere stabilt og sikkert vejgreb, så er nye dæk også godt for brændstoføkonomien. Trænger din bil til at få nye dæk? Så kan vi hjælpe dig.

Bliv køreklar på ingen tid med nye dæk

Dækskift og hjulskift er noget, som ofte bliver overset af bilister. For mange virker det nemlig både uoverskueligt, tidskrævende og unødvendigt. Men det er en god idé at prioritere dækkene på bilen. Heldigvis behøver det ikke at være en besværlig proces.

Bestiller du tid til dækskift hos os i Viborg, kan du være sikker på en hurtig og effektiv betjening. Vi sørger for, at du er køreklar på ingen tid med nye dæk, så du ikke skal vente længe på at komme ud på vejene igen.

Når det er tid til enten et hjulskift eller dækskift, er vi naturligvis behjælpelige. Vi sætter en ære i at sikre, at forholdene er i orden, når du afleverer din bil hos os. For os er det vigtigt, at du føler, at du har haft en god oplevelse. Så hvis du ønsker at få skiftet dine dæk hurtigt og sikkert, er vi den rette samarbejdspartner.

Book tid online til dækskift hos dit lokale autoværksted

Mange vælger selv at klare et dækskift eller hjulskift. Dog behøver du ikke at stå for det selv, hvis du hverken har tiden eller færdighederne til det. I stedet kan du lade os hos Erik Frandsen Automobiler ApS varetage denne opgave for dig.

Det er enkelt og ligetil at booke en tid til dækskift eller hjulskift online hos os. Vores online booking er tilgængelig hele døgnet rundt, så du kan finde en dato og en tid, der passer dig bedst. Alternativt kan du ringe til os på tlf. 86 67 60 00 eller skrive en mail til mail@erikfrandsen.dk, hvis du foretrækker det.