Dækskifte Viborg

Dækskift Viborg og hjulskift ViborgDækkene på din bil udgør en stor del af din sikkerhed i trafikken. Er din bil ikke udstyret med de rigtige dæk, kan det forårsage fare for både dig og andre på vejene.

Hos Erik Frandsen Automobiler ApS i Viborg er vi specialister i skift af dæk. Hvad end du har brug for et akut hjulskift eller skal have sommerdækkene skiftet til vinterdæk, står vi klar til at servicere din bil.

Skal vi skifte dæk på din bil?Tlf. 86 67 60 00
E-mail: erikfrandsen@mail.dk

BOOK TID TIL DIN BILHar du tjek på sæsonerne? 

Mange bilister venter for længe med at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk.

Særligt i vinterhalvåret er det afgørende at skifte dækkene i tide, for at du kan færdes sikkert på vejene.

Når temperaturen er over 7 grader, skal din bil udstyres med sommerdæk. Når den falder til under 7 grader, er det blevet tid til at skifte til vinterdæk. 

Husker du at kontrollere dine dækmønstre?

Når dine dæk er ved at være nedslidte, mindsker det først og fremmest din køresikkerhed. Derudover vil det i sidste ende blive en dyr økonomisk udgift for dig at køre med nedslidte dæk, da det kræver mere brændstof af din bil.

Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere om dækkene lever op til lovkravene. Du kan nemt tjekke om det er blevet tid til et skift af dæk ved at kigge på de små slidindikatorer, der er på dine dæk. Indikatorerne vil som oftest være små forhøjninger i dækkene – når de er slidt ned, skal du en tur forbi værkstedet.

Her står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Få styr på lovkravene om hjulskift

Når du færdes på danske veje, er det et krav, at dine dæk har mindst 1,6 millimeter dækmønster tilbage. Det anbefales dog, at du udskifter dem før for den bedste sikkerhed.

Du bør være opmærksom på, at der kan være andre krav, når du rejser udenlands. Orienter dig derfor altid om de udenlandske regler, hvis du har planer om at tage på bilferie – ellers kan du ende med at skulle betale en bøde.