Profil

Værkstedet Erik Frandsen Automobiler Aps har eksisteret siden 1968, men blev overtaget af firmaets nuværende ejer i 2009. I dag er vi 7 medarbejdere med anciennitet fra 11 til 35 år, hvoraf 5 mekanikere og 2 lærlinge.

Vi er medlem af AutoMester-kæden samt Dansk Bilbrancheråd, og vi har en bred faglig baggrund, som løbende ajourføres i forhold til nutidens krav til efteruddannelse og kundeservice. Det sker dels gennem AutoMester, men også eksternt på tekniske skoler o.lign. Bl.a. har vi 2 medarbejdere, som har gennemført Autotekniker uddannelsen, og kan idag også servicere el- og hybridbiler.

Værkstedet er tilknyttet Teknologisk Instituts værkstedskontrolordning.

Som et lille koriosum kan nævnes, at tidligere og nuværende ejer har nøjagtigt samme navn "Erik Frandsen", men ikke i familie. Det nærmeste er, at "Erik Den Yngre"´s kone har været barndomsveninde med "Erik Den Ældre"´s yngste datter og "Erik Den Yngre"´s søster har været gymnasieveninde med "Erik Den Ældre"´s ældste datter.

Billig mekaniker Viborg (8800)

Mekaniker i Viborg

Så hvis du leder med lys og lygte efter en mekaniker i Viborg, der både er billig, og som leverer en service ud over det sædvanlige, kan du godt indstille efterforskningen nu.

Når du afleverer din bil hos Erik Frandsen Automobiler ApS, vil du blive betjent af en dygtig og erfaren mekaniker, der sætter tid af til at lytte til dine forespørgsler og ønsker.

Skræddersyede løsninger i høj kvalitet 

Vælger du Erik Frandsen Automobiler ApS er du garanteret en mekaniker, der finder den bedste løsning for dig. Det vigtigste for os er, at kunden får opfyldt sine behov til den bedste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Samtidig gør vi en dyd ud af at overholde vores del af aftalen, både hvad angår budget og tidshorisont.

Akut brug for en automekaniker i Viborg?

Hvis du er i nærheden af Viborg og oplever noget mistænksomt ved din bil, kan du altid give Erik Frandsen Automobiler et kald.

Ved akutte situationer gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. Hvis din bil har brug for en større reparation, der ikke kan klares omgående, kan vi lave en midlertidig løsning til din bil og booke en reparationstid til dig snarest derefter.

Vi sætter altid vores kunder ind i, hvad de skal være opmærksomme på i perioden efter besøget.

Giv et kald - også uden for normal åbningstid, da telefonen altid stilles videre til en af os. Hvis vi ikke lige svarer, så læg en besked på telefonen, så ringer vi tilbage.

Vi kan også være behjælpelig med en lånebil, så du hurtigt kan komme videre, såfremt vi ikke kan løse det her og nu.

Telefon & Mail

86 67 60 00

erikfrandsen@mail.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder