Profil

Værkstedet Erik Frandsen Automobiler Aps har eksisteret siden 1968, men blev overtaget af firmaets nuværende ejer i 2009. I dag er vi 7 medarbejdere med anciennitet fra 11 til 35 år, hvoraf 5 mekanikere og 2 lærlinge.

Vi er medlem af AutoMester-kæden samt Dansk Bilbrancheråd, og vi har en bred faglig baggrund, som løbende ajourføres i forhold til nutidens krav til efteruddannelse og kundeservice. Det sker dels gennem AutoMester, men også eksternt på tekniske skoler o.lign. Bl.a. har vi 2 medarbejdere, som har gennemført Autotekniker uddannelsen, og kan idag også servicere el- og hybridbiler.

Værkstedet er tilknyttet Teknologisk Instituts værkstedskontrolordning.

Som et lille koriosum kan nævnes, at tidligere og nuværende ejer har nøjagtigt samme navn "Erik Frandsen", men ikke i familie. Det nærmeste er, at "Erik Den Yngre"´s kone har været barndomsveninde med "Erik Den Ældre"´s yngste datter og "Erik Den Yngre"´s søster har været gymnasieveninde med "Erik Den Ældre"´s ældste datter.

Værksted Viborg (8800)

Mekaniker i Viborg

Så hvis du leder med lys og lygte efter en mekaniker i Viborg, der både er billig, og som leverer en service ud over det sædvanlige, kan du godt indstille efterforskningen nu.

Når du afleverer din bil hos Erik Frandsen Automobiler ApS, vil du blive betjent af en dygtig og erfaren mekaniker, der sætter tid af til at lytte til dine forespørgsler og ønsker.

Skræddersyede løsninger i høj kvalitet

Vælger du Erik Frandsen Automobiler ApS er du garanteret en mekaniker, der finder den bedste løsning for dig. Det vigtigste for os er, at kunden får opfyldt sine behov til den bedste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Samtidig gør vi en dyd ud af at overholde vores del af aftalen, både hvad angår budget og tidshorisont.

Akut brug for en automekaniker i Viborg?

Hvis du er i nærheden af Viborg og oplever noget mistænksomt ved din bil, kan du altid give Erik Frandsen Automobiler et kald.

Ved akutte situationer gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. Hvis din bil har brug for en større reparation, der ikke kan klares omgående, kan vi lave en midlertidig løsning til din bil og booke en reparationstid til dig snarest derefter.

Vi sætter altid vores kunder ind i, hvad de skal være opmærksomme på i perioden efter besøget.

Giv et kald - også uden for normal åbningstid, da telefonen altid stilles videre til en af os. Hvis vi ikke lige svarer, så læg en besked på telefonen, så ringer vi tilbage.

Vi kan også være behjælpelig med en lånebil, så du hurtigt kan komme videre, såfremt vi ikke kan løse det her og nu.

Få kyndig rådgivning og personlig service af en erfaren mekaniker

En bil er for mange deres kæreste eje. Ikke nok med at den kan transportere dig fra det ene sted til det andet nemt og bekvemt, så giver en bil dig også den ultimative frihed. Hos Erik Frandsen Automobiler ApS er vi naturligvis bekendte med dette. Derfor kan du også være sikker på, at din bil er i trygge og sikre hænder hos os.
Vi har mange års erfaring og tilbyder kyndig rådgivning samt en personlig service. For os er det nemlig alfa og omega, at du har haft en god oplevelse, da vi samler på tilfredse kunder. Det betyder ikke så meget, hvilken type bil du har. Vi har et stort kendskab til et hav af forskellige bilmærker og årgange.
Er du på udkig efter en faglig dygtig mekaniker med kunden i centrum, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vores autoværksted er placeret centralt i forhold til centrum af Viborg, så du kan uden problemer tage et smut forbi os, hvis vi skal tage et kig på din bil.

Kontakt din lokale automekaniker i Viborg i dag og bliv kørende igen

Skal du have skiftet dæk på din bil, eller skal den klargøres til syn? Det kan også være, at du har brug for noget helt andet. Uanset hvad der er brug for, står vi hos Erik Frandsen Automobiler ApS klar til at hjælpe dig og din bil med at blive hurtigt kørende igen.
Er du i tvivl om noget, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 67 60 00. Alternativt kan du også sende en mail til os på mail@erikfrandsen.dk eller booke online. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så du ved, hvilken prisklasse der er tale om, er det ligeledes en mulighed.

Telefon & Mail

86 67 60 00

mail@erikfrandsen.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder