Stenslag Viborg

Reparation af stenslag Viborg og skift af bilrudeHvis uheldet er ude og din bilrude er blevet ramt af stenslag, står Erik Frandsen Automobiler ApS klar med en hjælpende hånd i vores autoværksted i Viborg.

Som bilist er det næsten uundgåeligt at komme ud for, at bilruden af og til rammes af stenslag. Hos Erik Frandsen Automobiler ApS har vi stor erfaring med at håndtere både reparation og skift af bilruder. Vi udfører service til alle typer af biler – uanset mærke og årgang. 

Lad os reparere dit stenslagTlf. 86 67 60 00
E-mail: erikfrandsen@mail.dk

BOOK TID TIL DIN BILHvad kan jeg selv gøre? 

Når bilruder rammes af stenslag, er det vigtigt, at du dækker skaden til hurtigst muligt, efter du opdager den. På den måde sikrer du, at der ikke kommer vand eller snavs ind i slaget – gør der det, vil det være nødvendigt at skifte hele ruden.

Du kan med fordel anvende rudeplaster til formålet. Hvis ikke du har det, kan tape eller klistermærker også bruges. Det vigtigste er, at skaden dækkes midlertidigt til. 

Stenslag skal udbedres hurtigst muligt 

Der er mange grunde til, at du skal handle hurtigt, når din rude får en skade. 

Først og fremmest er der størst chance for, at vi kan reparere din rude hurtigst og billigst, hvis du kontakter os med det samme, efter skaden er sket.

Derudover vil et stenslag svække din bils strukturelle styrke og dermed mindske både din og andres sikkerhed i trafikken. 

Skal din bilrude udskiftes eller er stenslag reparation tilstrækkelig?

Hvorvidt din bilrude skal skiftes eller repareres afhænger af omfanget af den skade, stenslaget har forårsaget. 

Som tommelfingerregel siger man, at skader på under 3 mm, der ikke sidder i det primære synsfelt kan klares med en reparation. Er skaden over 3 millimeter eller placeret, hvor det går ud over din trafiksikkerhed, er det nødvendigt at skifte hele ruden.