Stenslag Viborg

Reparation af stenslag Viborg og skift af bilrudeHvis uheldet er ude og din bilrude er blevet ramt af stenslag, står Erik Frandsen Automobiler ApS klar med en hjælpende hånd i vores autoværksted i Viborg.

Som bilist er det næsten uundgåeligt at komme ud for, at bilruden af og til rammes af stenslag. Hos Erik Frandsen Automobiler ApS har vi stor erfaring med at håndtere både reparation og skift af bilruder. Vi udfører service til alle typer af biler – uanset mærke og årgang. 

Lad os reparere dit stenslagTlf. 86 67 60 00
E-mail: mail@erikfrandsen.dk

BOOK TID TIL DIN BILHvad kan jeg selv gøre? 

Når bilruder rammes af stenslag, er det vigtigt, at du dækker skaden til hurtigst muligt, efter du opdager den. På den måde sikrer du, at der ikke kommer vand eller snavs ind i slaget – gør der det, vil det være nødvendigt at skifte hele ruden.

Du kan med fordel anvende rudeplaster til formålet. Hvis ikke du har det, kan tape eller klistermærker også bruges. Det vigtigste er, at skaden dækkes midlertidigt til. 

Stenslag skal udbedres hurtigst muligt 

Der er mange grunde til, at du skal handle hurtigt, når din rude får en skade. 

Først og fremmest er der størst chance for, at vi kan reparere din rude hurtigst og billigst, hvis du kontakter os med det samme, efter skaden er sket.

Derudover vil et stenslag svække din bils strukturelle styrke og dermed mindske både din og andres sikkerhed i trafikken. 

Skal din bilrude udskiftes eller er stenslag reparation tilstrækkelig?

Hvorvidt din bilrude skal skiftes eller repareres afhænger af omfanget af den skade, stenslaget har forårsaget. 

Som tommelfingerregel siger man, at skader på under 3 mm, der ikke sidder i det primære synsfelt kan klares med en reparation. Er skaden over 3 millimeter eller placeret, hvor det går ud over din trafiksikkerhed, er det nødvendigt at skifte hele ruden. 

Effektiv og professionel reparation og skift af bilruder i 8800 Viborg

Er forruden, bagruden eller sideruden på din bil gået i stykker efter et stenslag? Det kan også være, at en mindre revne pludseligt har vokset sig meget større. Uanset hvad er det vigtigt at få udbedret skaden, så du igen er forsynet med et godt udsyn, når du kigger ud af ruden.

Hos Erik Frandsen Automobiler ApS i 8800 Viborg står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. En reparation eller et skift af en bilrude er noget, som vi har mange års erfaring med. Derfor kan du trygt komme forbi os og få fikset skaden, når der er brug for det.

Lad os hurtigt fikse din bilrude for dig efter et stenslag

Er der kommet et stenslag i bilruden, er det ikke nødvendigvis noget, som du tænker på at få ordnet lige med det samme, hvis det ikke er generende. Dog er det hverken besværligt eller tidskrævende at få repareret eller skiftet bilruden hos os.

Vi sørger for, at skaden bliver fikset hurtigt, så du ikke skal vente alt for længe. Så hvis du ønsker en hurtig betjening, hvor der samtidigt er fokus på et holdbart resultat, er vi det rette autoværksted for dig.

For os er det vigtigt at udføre professionelt arbejde og give en personlig service, så du føler, at din bil er i gode hænder, når du afleverer den hos os. Vores kyndige mekanikere sikrer, at din bil er køreklar igen så hurtigt som muligt.

Bestil tid til reparation af stenslag online

Du bør ikke vente for længe med at få repareret din bilrude eller skiftet ruden ud efter et stenslag. Bestil tid online nemt og ligetil via vores online booking. Du kan også kontakte os på tlf. 86 67 60 00 eller skrive en mail til mail@erikfrandsen.dk.